Læborgvej 1 | DK-6600 Vejen |
E-mail: info@innos.dk
Telefon: +45 28 800 600

Kontakt os
Hvad søger du?
 

Steel Blue Arbejdsfodtøj

Hvis du står op hele dagen, skal komforten være i orden. Så uanset hvilken branche du er i, fortjener dine fødder den komfort, som Steel Blue arbejdssko leverer.

Steel Blue lever ikke kun op til verdens højeste sikkerhedsstandarder, vi fremstiller også en serie af sikkerhedssko med legendarisk komfort.
Derfor tilbyder vi 30 dages fuld komfortgaranti eller pengene tilbage på hver eneste model i vores sortiment. Ingen diskusion; bare et klippefast løfte om, at vi står 100 % bag vores produkter.

Hvis du står op hele dagen, skal komforten være i orden. Så uanset hvilken branche du er i, forlang den komfort på 100 %, som Steel Blue arbejdssko leverer.

Det er det stof, australske legender er skabt af: Efter at have arbejdet sammen i 15 år inden for fodtøjsindustrien, mødtes fire venner hver måned i et haveskur for at skabe en virksomhed. Det var tilbage i 1993, og deres mål var at fremstille og sælge de mest komfortable sikkerhedssko i verden med en 30-dages pengene tilbage garanti. I dag er der mere end én million brugere, som hver dag er iført Steel Blue.

BOOK

Er du blevet inspireret til at se nærmere på vores sikkerhedsstøvler, må du endelig give os et kald. Vi besøger dig gerne på adressen og har varerne med i bilen.

BOOK ET MØDE