Læborgvej 1 | DK-6600 Vejen |
E-mail: info@innos.dk
Telefon: +45 28 800 600

Kontakt os
Hvad søger du?

Nyheder

9. april 2021

Mikkel er vild med Workwear on Wheels

Arbejdstøj på arbejdspladsen – Det er altså nemt!

Mikkel Pedersen er indehaver og stifter af MacMenu i Kolding. MacMenu har siden midten af 2019 købt arbejdstøj hos Innos Tools gennem vores arbejdstøjskoncept Workwear on Wheels.

Jeg synes det er mega fedt!”: svarede Mikkel, da vi spurgte om hvad han synes om selve konceptet, og han fortsætter: ”Det er nemt, og kræver ikke at vi skal forlade butikken. Vi behøver ikke planlægge efter det, fordi vi kan få besøg når det passer os.” konstaterer han.

Hos MacMenu sælger de Apple produkter, og Mikkel sammenligner kvaliteten på vores arbejdstøj, med de produkter han sælger i sin butik: Når man sælger lækkerier, så er det jo nemt.” griner han, og fortsætter: ”Når man køber produkter af en høj kvalitet, så ved man hvad man får, og man ved at det holder.

På den første ordre tilbage i sensommeren 2019 fik alle medarbejdere hos MacMenu også brodering på tøjet. Mikkel fortæller, at broderingen efter 1,5 år stadig er rigtig pæn, og at de i fremtiden også vil benytte sig af muligheden for at få brodering på tøjet.

Vi takker Mikkel for det gode samarbejde og den fine udtalelse.

12. februar 2021

“Det er nemmere og hurtigere at bruge”

Både beboere og ansatte på plejecentrene Enghaven og Dixensminde er begejstrede for deres nye hånddesinfektionsløsninger.

De nye hånddesinfektionsløsninger har en positiv effekt!

Plejecentrene Enghaven i Rødding og Dixensminde i Jels har investeret i hånddesinfektion, automatiske dispensere og standere fra Innos.

Dixensmindes tre automatiske dispensere med Innos hånddesinfektion er placeret ved plejecenterets mest benyttede indgange. Birgitte Christiansen, centerleder hos Dixensminde fortæller: ”De nye dispensere har gjort at folk benytter det mere. Tidligere stod der små borde med pumpedispensere, og de blev ikke brugt i samme grad.

Det er ikke kun dispenserne, som Birgitte er tilfreds med, men også selve hånddesinfektionsvæsken: ”Hånddesinfektionsmidlet har en god konsistens, er behageligt at påføre og der kan justeres på antal tryk på dispenseren. Det er også praktisk, at det er så nemt at genopfylde dispenserne.” forklarer hun.

Hos Dixensminde ser de det også som en stor fordel at de automatiske dispenserer er monterede på flytbare standere: ”På den måde kan de flyttes rundt på alt efter behov.” fortæller Birgitte.

Det er også vigtig hos plejecenteret Enghaven. Konstitueret centerleder hos Enghaven, Nina Dalmark forklarer: ”Det er vigtigt med standermontering frem for vægmontering. Har vi f.eks. et arrangement kan vi flytte standerne derhen hvor folk samles.

Plejecenteret Enghaven investerede i Innos hånddesinfektion og to automatiske dispensere inkl. standere i januar 2021. De har igen i februar 2021 købt yderligere to dispensere, så der nu står en automatisk dispenser ved alle Enghavens indgange.

Både beboere og de ansatte er glade for de nye dispensere og den positive effekt de har på hverdagshygiejnen. Nina fortæller baggrunden for begejstringen: ”Det er nemmere og hurtigere at bruge både for de ansatte og for beboerne. Vores rollatorbrugere behøver nu kun slippe rollatoren med den ene hånd for at få det desinficerende skum. Før skulle de stå og balancere, og bruge begge hænder for at trykke håndsprit ud i hænderne fra en pumpedispenser.

Nina mener også at de automatiske dispensere er en mere hygiejnisk løsning end pumpedispenserne: ”Man var nødt til at røre ved dem. Det behøver man ikke med de automatiske dispensere – det er klart en bedre løsning!

Når vi spørger om de har været tilfredse med vores service, kommer svaret hurtigt fra Birgitte ”Vi har fået en fantastisk service og hurtig levering!

Vi takker for samarbejdet, og glæder os over at både beboere og personale er så tilfredse med løsningen.

Læs mere om vores hånddesinfektion her, og kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.

26. januar 2021

“Det fungerer super fint!”

Peter Thestrup fra Bakkely Auto har fået en virtuel produktpræsentation direkte fra en af vores værktøjsbiler

Den nuværende Covid-19 situation forhindrer os i at besøge vores kunder fysisk – men det stopper os ikke i at fremvise vores mange gode, kvalitetsløsninger indenfor værktøj og kemi.

Peter fra Bakkely Auto har prøvet en virtuel produktpræsentation fra en af vores værktøjsbiler, og for ham var det en positiv oplevelse: “Nu hvor situationen er som den er, så er det en fin måde at gøre det på. Jeg synes det virkede godt.” Fortæller Peter efter hans virtuelle møde / produktpræsentation med vores konsulent, og fortsætter: “Jeg kender kvaliteten og ved hvem Innos Tools er.

Vi ville selvfølgelig allerhelst besøge jer, så I selv kan få produkterne i hånden, og opleve kvaliteten. Men de virtuelle møder er et udmærket alternativ, og dem fortsætter vi med indtil vi igen kan sende alle konsulenter ud og besøge jer fysisk.

 

Særlig glad for Innos Luftværktøj og arbejdstøjet fra Carhartt

Peter fra Bakkely Auto har været kunde hos Innos Tools siden starten af 2019, og der er flere grunde til at han bliver ved med at handle hos os: ”Vi er meget tilfredse med jeres luftværktøj. Det er væsentligt stærkere end andet luftværktøj. Vi bruger især jeres langhalsede luftsliber meget, den er i en fantastisk god kvalitet.” fortæller han.

Det er dog ikke kun luftværktøjet som Peter er blevet glad for. Han køber også arbejdstøj fra vores rullende prøverum. Grunden til at han køber arbejdstøj hos os er, ligesom ved værktøjet, pga. kvaliteten: ”Jeres arbejdstøj har en super lækker kvalitet. Det holder meget længere end det arbejdstøj vi tidligere har købt. Det vi køber af jer, holder i flere år. Noget af det første jeg købte for to år siden, det har jeg stadig. Jeg har før købt billigt arbejdstøj, fx billige t-shirt og lign. som kun har holdt i 3 mdr. før de kunne smides ud.

Kvalitet er for mange en vigtig faktor når der skal købes arbejdstøj. Vi hjælper gerne med at klæde dig og dine medarbejdere godt på til arbejdet. Vi tilbyder både arbejdstøj inkl. Hiviz og profiltøj i høj kvalitet.

Find mere information om vores arbejdstøjskoncept her >>

11. januar 2021

AF MED TØJET – Der er julefrokost!

Vores arbejdstøjskonsulent Carsten kiggede forbi Louv Snedkeris julefrokost

Louv Snedkeri 3 (2)

Normalt ville de ansatte hos Louv Snedkeri lave en vinsmagning eller lignende til deres julefrokost. Men denne gang, hvor Covid-19 har sat en stopper for de fleste arrangementer, måtte Jens Louv tænke kreativt.

De fik idéen at invitere en af vores arbejdstøjskonsulenter på besøg ved den årlige firmajulefrokost. Det var tid til at de ansatte skulle have nyt arbejdstøj, og derfor var det oplagt at kombinere det med julefrokosten.

Ifølge Jens blev det arrangeret på den måde for at der trods alt var lidt underholdning til julefrokosten: ”Konsulenten gjorde det godt. Han var i godt humør, og havde taget Corona med … Ikke sygdommen, men øllene.”, griner Jens i telefonen, da vi taler med ham.

Det fungerede ved at de i alt 10 ansatte gik ud og prøvede arbejdstøj 2 og 2. På den måde blev der ikke samlet for mange omkring bilen på samme tid, og konsulenten havde bedre tid til at hjælpe og vejlede hver enkelt medarbejder, så alle fik det rigtige arbejdstøj, i de rigtige størrelser.

De ansatte var meget positive over indslaget. Det var helt sikkert noget vi godt kunne gøre en anden gang, nok ikke lige til julefrokosten, men til et andet arrangement.” Siger Jens, der også selv var forbi det rullende prøverum og bestille nyt arbejdstøj.

Jens ser flere fordele i at få vores rullende prøverum på besøg: ”Det er nemmere og mere effektivt end at handle arbejdstøj i en butik. De ansatte bruger ikke arbejdstid på at tage ind til en butik for at få nyt arbejdstøj, det er bestemt positivt for arbejdsgiveren!”.

Vi er glade for at Jens Louv, og de ansatte, har haft en positiv oplevelse med at få vores rullende prøverum forbi til julefrokosten, og siger tak for ordren.

Husk du kan altid booke et besøg af både vores arbejdstøjs- og værktøjskonsulenter HER

3. december 2020

Svend er rigtig glad for Innos Skæreskiver

“Det kan betale sig!”

Svends demontering skiftede over til Innos Skæreskiver i november 2019, og har købt dem flere gange siden.

Skæreskiverne udmærker sig, ifølge Svend, især ved holdbarheden. ”De holder markant bedre end de andre. Det kan helt bestemt betale sig økonomisk, at bruge dem i stedet for andre.

Med over 50 års erfaring indenfor nedbrydning, ophug og skærearbejde ved Svend hvad han snakker om: Svends demontering udfører mange forskellige slags opgaver, og arbejder blandt andet med nedbrydning af vindmøller, motorer, maskiner, jern- og stålkonstruktioner.
I denne branche bruger man mange skæreskiver, og Svend har prøvet en del forskellige gennem årene. Nu er jagten på de perfekte skæreskiver dog indstillet: ”Vi er meget tilfredse med skæreskiverne fra Innos.” udtaler han.

Det indstøbte smøremiddel i Innos Skæreskiver giver en længere holdbarhed. Smøremidlet sænker temperaturen i brug, og sikrer derved en væsentlig længere levetid end ved traditionelle skæreskiver. Den økonomiske gevinst ved at bruge skiver af høj kvalitet opnås ved generelt længere levetid, mere præcise snit samt færre skift af skiver.

Svend forklarer også, at sikkerheden ved brug af Innos Skæreskiver er bedre end ved alternativer: ”De sprænger ikke ligesom de andre vi før har købt.
For at sikre et godt arbejdsmiljø er det en vigtig egenskab. Den dobbelte krydsbinding i Innos Skæreskiver er en højteknologisk metode til at sikre en stabil og sikker opbygning af skæreskiverne. Denne opbygning sikrer mod løse fragmenter, til gavn for både sikkerhed og komfort.

IS collage
23. november 2020

INNOS HÅNDDESINFEKTION

“En rigtig succeshistorie!”

Hænder ødelagt af sprit: For en af Ældrecenteret Broparkens medarbejdere var indkøb af Innos Hånddesinfektion redningen.

Medarbejderens hænder var ødelagte efter længere tids intens brug af sprit, hvilket resulterede i en længere sygemelding.
Da hun kom tilbage på arbejdet efter sygemeldingen, var det, det samme om igen. Der er bare nogen som ikke tåler sprit.” Forklarer Jannie Nielsen fra Ældrecenteret Broparken, og fortsætter: ”Hun blev også testet af flere hudlæger, det var meget voldsomt.

 

Fik anbefalet Innos Hånddesinfektion

Broparken er et stort hus, så der kommer også eksterne behandlere. En fodterapeut, som var på besøg i huset, hørte om den ramte medarbejder, og anbefalede Jannie Nielsen at tage fat i Innos Tools, og prøve vores hånddesinfektion.
Den berørte medarbejder har brugt jeres (red. Innos) desinfektion i lidt over en uge nu, og det er lige før, at hendes hænder er blevet helt bløde igen. Det er en rigtig succeshistorie!” Fortæller Jannie Nielsen.
Både medarbejderen og Jannie er glade og tilfredse med såvel hånddesinfektion som dispenser. Det er en ideel løsning, som er meget økonomisk: ”Det fungerer rigtig godt, og rækker langt. De 5 liter vi har købt kommer til at række helt ind i næste år.” tilføjer Jannie Nielsen til sidst.

Innos Hånddesinfektion er registreret hos miljøstyrelsen og testet på både baktericidal- og virucidal effekt. Produktet er også testet og godkendt mod coronavirus.

14. september 2020

Abonnementsløsninger:
Innos Hånddesinfektion

Undgå at løbe tør for hånddesinfektion, med vores abonnementsløsninger.
Du modtager automatisk 5 liter hvert halve år.

For at gøre det så nemt for vores kunder som muligt, har vi skabt to forskellige abonnementsløsninger på vores hånddesinfektion. Med i abonnementet følger et styk Innos automatisk dispenser, og ved det store abonnement også en elegant dispenser stander. En professionel løsning der passer godt på værkstedet, kontoret, fabrikken, skolen, institutionen, klinikken osv.

Brug af Innos hånddesinfektion og automatiske dispenser giver flere væsentlige fordele. Produktet skummer op ved dosering, hvilket giver et lavere forbrug af desinfektionsvæske, og derved langt bedre økonomi. Den automatiske dispenser sikrer korrekt dosering af desinfektionsmidlet.

 

Innos hånddesinfektion:

  • Dræber 99,99% af bakterier og virus
  • Samme pH-værdi som huden
  • Indeholder aloe vera og b5 vitamin
  • Testet og godkendt mod coronavirus
15. juni 2020

NYHED: Knæpuder
fra anerkendte G-FORM

Måske kender du dem fra sportsverdenen, hvor de er elskede af professionelle?
Men G-FORM er ikke kun beskyttelsesudstyr til fodboldspillere og mountainbikere.

Sportsudøvere sætter meget høje krav til fleksibiliteten og letheden af deres sikkerhedsudstyr. Disse egenskaber er også vigtige for professionelle håndværkere. Knæpuderne fra G-Form er udstyret med innovativ Reactive Protection Technology®. Denne teknologi gør, at knæpuderne først hærder ved stød/slag. Man behøver derfor ikke at gå på kompromis med sin bevægelighed, samtidig med at man passer godt på sine knæ. På grund af det særlige design fokuseres beskyttelsen på og omkring knæet.

 

Vi har taget tre forskellige G-Form knæpuder i sortiment:

  • G-Form Pro-X
  • G-Form Pro Rugged
  • G-Form Work

Både Pro Rugged og Pro-X fås i alle størrelser fra S-XL.

GF-KP0102333-S

G-FORM Pro-X knæpuder

GF-KP0602013-S

G-FORM Pro Rugged knæpuder

GF-KP0902010-OS

G-FORM Work knæpuder

G-FORM Pro-X

Er en virkelig let knæpude, som du dårligt nok mærker at du har på. De er åndbare og med fugttransporterende effekt. Den innovative udformning af knæpuderne giver overlegen beskyttelse.

Du tager Pro-X knæpuderne på, på samme måde som et knæbind. Normalt er man nødt til at gå med knickers eller lange bukser om sommeren, for at kunne have knæpuder i knæpudelommerne, men med G-Form knæpuderne er det muligt at have shorts på, samtidig med at man beskytter sine knæ.

Pro-X egner sig bedst til let knæliggende arbejde.

G-FORM Pro Rugged

Pro Rugged modellen er udstyret med Armortex teknologi, som gør at de kan modstå ru overflader uden at blive beskadiget. Denne model egner sig rigtig godt til længerevarende knæliggende arbejde, både inde og ude.

Pro Rugged har en fantastisk holdbarhed, og den tilpassede pasform gør dem behagelige at have på. De er udstyret med et ekstra bredt topstykke, som fordeler trykket, og er med til at holde puderne på plads. Ydermere er de udført i ultrakomfortabelt dobbeltstrikket kompressionsstof, og udstyret med en ventileret mesh bagside, der holder dig kølig og tør.

G-FORM Work

G-Form har også udviklet knæpuder der kan benyttes i knæpudelommerne i dine arbejdsbukser.

Work Knee Pads er meget fleksible og nemme at putte i knæpudelommerne. De følger dine bevægelser, og ligesom ved Pro-X og Pro Rugged hærder de først ved stød/slag.

De er lette, holdbare, vandfaste, antibakterielle og passer i alle arbejdsbukser.

2. juni 2020

SÅ sidder det fast –
26 kg. pr. cm2

På tværs af brancher kender man problemstillingen: Limen hæfter ikke ordentligt på grund af ujævne overflader. Limen er ikke stærk nok, så emnerne vil med tiden gå fra hinanden. Man skal vente på at limen tørrer … Udfordringer er der nok af.

For stenhugger Svend Pedersen, Stenhuggeriet Philipsen’s Eftf., blev behovet for en ordentlig konstruktionslim pludselig stort i 2017. Arbejdstilsynet kom med et påbud om, at ansatte ikke må udføre arbejde i nærheden af løse sten. Derfor skal alle sten nu fastgøres til deres sokler. Derfor har Svend været på udkig efter den bedste lim til jobbet:

Vi har prøvet forskellige andre typer lim heriblandt 2-komponent lim. Problemet med det produkt er at limen hærder i tuden. Derfor har vi været nødt til at skifte tuden.
Vi har også prøvet lim, der opblandes med vand, men det løber ned ad emnet, og så skal vi rense af bagefter, hvilket giver en ekstra arbejdsgang.
Han tilføjer: ”Efter at vi har skiftet til Innos Multikonstruktionslim må vi sige at vi har fundet et produkt, der bare virker!

Det handler om at fiksere stenene hurtigt, så der ikke bruges for meget tid på opgaven, og effektivt, så man ikke skal gøre det om igen.
Innos Multi konstruktionslim er oprindeligt udviklet til montagearbejde i gulve og vægge, reparation af tagrender og inventar, afslutninger ved skotrender og til marinebranchen, da limen virker under vand. Svend har dog oplevet, at den også løser opgaven af fiksering af monumenter til perfektion:

Det vi limer har en ujævn overflade, hvilket stiller store krav til limen. Vi kan se at limen forbliver fleksibel, hvilket er en klar fordel med skiftende temperaturer og vejrforhold.
Det er vigtigt at man vasker stenene af før brug, så overfladen er ren. Det gør dog ikke noget, for limen kan nemt benyttes på en våd overfalde, det har vi gjort masser af gange.

Stenhugger 3 - sløret tekst web
PhilipsensStenhuggeri_1c_B2
Stenhugger 2 sløret tekst web
Binder og limer på 98% af alle materialer

Svends erfaringer viser at produktet har anvendelsesmuligheder, vi som udviklere og virksomhed bag ikke havde tænkt over, da vi først lancerede produktet. Siden er det vores erfaring at man på tværs af mange brancher kan få glæde af Multi konstruktionslimen. Og Svend limer mange sten, derfor er han en flittig aftager af Innos Multi konstruktionslim:

Vi har brugt det i over et år nu, og har limet mere end 3.000 monumenter sammen.”

Grunden til at Svend bliver ved med at bestille Innos konstruktionslim er også klar. Limen er super stærk med omgående klæbekraft. Den forbliver elastisk og er derfor modstandsdygtig overfor vibrationer og chokpåvirkning, samtidig med at den tåler temperaturer ned til -30°C. For Svend er det især holdbarheden der er essentiel:

Det er vigtigt at det er et holdbart produkt vi bruger, så emnerne ikke slipper igen over tid. Vi har før prøvet at skulle skille en ad, og der havde vi nær aldrig fået den skilt ad igen. Brudstyrken er meget høj.” (Red.: 26 kg pr. cm2)

Svend afslutter med et tydeligt budskab:

”Vi kan helt klart anbefale Innos Multikonstruktionslim.”

 

Tak til Svend og Stenhuggeriet Philipsens Eftf for den fine anbefaling. Det glæder os at I har så stor gavn af produktet.

Vil du vide mere om Innos Multi konstruktionslim?

24. april 2020

Ekstra håndhygiejne i børnehøjde

30 automatiske dispensere med hånddesinfektion hjælper elever og lærere på Vejen Friskole og Børnehave med at begrænse smitte.

Hos Vejen Friskole og Børnehave er der stor fokus på at skabe de bedste og sikreste rammer for børn, deres forældre og for lærere samt pædagoger.

Ifølge skoleleder Lars Friis ydes der en stor indsats af både elever og lærere for at følge alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer: ”Vi har fuld fokus på ekstra håndvask med sæbe, som elever og lærere skal gøre hver anden time, samt hver gang de går ind på skolen”.

Vejen Friskole har 190 elever, hvoraf de 110 er i skole nu, mens de andre fra 6. – 9. klasse hjemmeundervises.

 

Gør mere end forlangt

Selvom sundhedsstyrelsens retningslinjer følges til punkt og prikke, har man hos Vejen Friskole valgt at gå endnu længere for at sikre at børnehavebørn og elever beskyttes mod smitte med Covid-19.

Vejen Friskole har opsat 30 automatiske dispensere med hånddesinfektion.

”Dispenserne er placeret strategisk ift. hvor børnene ofte passerer, samt ved skolens indgange, toiletter og ved klasselokaler. På den måde sikres det, at der er mulighed for at desinficere hænderne, når man bevæger sig rundt på skolen, så evt. virus ikke spredes mellem lokalerne.” forklarer Lars Friis, og uddyber: ”Med så mange ekstra dispensere til hånddesinfektion gør vi meget mere end forlangt fra myndighedernes side”.

Opsætningen af dispensere til desinfektion startede allerede før påske. Vejen Friskole og Børnehave var tidligt ude, og reagerede med det samme, efter det blev meldt ud at skolerne igen kunne åbne. Det gjorde at skolen ved genåbningen i sidste uge var helt klar, og havde fået opsat alle 30 dispensere.

Dispenserne hjælper ifølge Lars Friis eleverne med at sikre god håndhygiejne gennem skoledagen: ”Eleverne er gode til at huske at benytte dispenserne, det er nemt og hurtigt for dem.”

Børnene på Vejen Friskole udtrykker også, at de synes dispenserne er sjove at bruge, hvilket hjælper til at de husker at få desinficeret hænderne.

billede til artikel 2-1-1
IHD-DISP 4-1
En mulighed for at støtte lokal virksomhed

Vejen Friskole har fået leveret de 30 automatiske dispensere samt hånddesinfektion fra Innos Tools.

”Vi har valgt at investere i dispensere og hånddesinfektion fra Innos Tools fordi produkterne lever op til kvalitetskravene til hånddesinfektion. Det er væsentligt at der er tale om automatiske dispensere, så elever og lærere ikke har berøring med dispenserne, hver gang de benytter dem.  Samtidig gav det os mulighed for at støtte en lokal virksomhed.” udtaler Lars Friis.

Hos Innos Tools er vi også glade for at kunne støtte den lokale skole i deres kamp mod smittespredning gennem levering af dispensere og hånddesinfektion.

 

Priserne presses op

Markedet for hånddesinfektion er fortsat presset af stor efterspørgsel.

Jan Søndergaard, direktør for Innos Tools udtaler ”Både dispensere og hånddesinfektion er meget efterspurgte produkter lige nu, og vi forsøger løbende at skaffe så meget hånddesinfektion, og så mange dispensere som muligt. Den store efterspørgsel i hele verden gør desværre også at priserne på markedet generelt bliver presset op, og det kan derfor være svært at skaffe varerne hjem til en fair pris. For tiden kan vi sælge alle de værnemidler, som vi overhovedet kan skaffe.

Hos Innos Tools har vi dog haft en klar indstilling fra starten. Det skal nemlig ikke gå ud over kunderne, at markedet er presset: ”Vi vil på ingen måde lukrere på den nuværende situation Covid-19 har bragt os i. Vi har fra starten sat en lav pris på både vores dispensere og hånddesinfektion som er fast uanset mængde.” forklarer Jan Søndergaard og fortsætter: ”Vores avance ligger under normalen, men vi vil gerne huske på, at vi sammen skal igennem krisen, og vi skal kunne være os selv bekendt, når vi igen er kommet på den anden side.”

 

Tryghed er nøglen

Selvom markedet for værnemidler er presset, er Vejen Friskole alligevel kommet i mål med at sikre at alle, der har deres gang på skolen, har adgang til både at kunne vaske og desinficere hænderne.

Det er målet at gøre dagligdagen så tryg som muligt for alle, der har tilknytning til skolen. Hos Vejen Friskole vil man forsat arbejde for, at børnene trygt kan komme i skole og børnehave, også når det betyder at man skal vedtage tiltag, der rækker ud over Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Selv efter Covid-19 vil Friskolen i Vejen forsat have desinfektionsdispensere fremme. ”Det er vigtigt at vi tager det gode, som vi har lært af Covid-19, med os: Det er godt for børnene at lære om god håndhygiejne.” afslutter Lars Friis.