Læborgvej 1 | DK-6600 Vejen |
E-mail: info@innos.dk
Telefon: +45 28 800 600

Kontakt os
Hvad søger du?
 

Kemiprodukter

Lettere at holde rent end at gøre rent

Med Innos kemiprodukter og udstyr til rengøring er det langt lettere at holde rent end at gøre rent. Det gamle mantra er blevet brugt i bilplejebranchen i årtier. Vi har taget det til os, og går målrettet efter at udvikle kemiprodukter, der letter hverdagen og løser opgaverne optimalt.
To gode eksempler på produkter, som gør det lettere at holde rent end at gøre rent, er ‘Innos Vognvask Industri’ og ‘Innos Vognvask ULTRA’. De to produkter er specialudviklet til at kunne udlægges på alt fra varevogne over lastbiler til landbrugs- og entreprenørmaskiner. Den kemiske sammensætning er tilpasset så kemien opløser skidt og snavs effektivt mens plejeelementer som voks efterlader overfladen afvisende for nyt skidt og snavs. Det bliver altså nemmere at holde materiellet rent jo længere tid du bruger produktet.

Vi transporterer ikke vand

Hos Innos Tools har vi valgt at vores kemiprodukter – med en enkelt undtagelse – skal leveres i højkoncentreret form. Det betyder at produkterne skal blandes helt ned til 1 % produkt og 99 % vand. Postevandet har du i hanen, så hvorfor transportere det ud til dig. Vi mener at denne løsning er mere fair overfor dig som kunde. Husk blot at indregne blandingsforhold, når du sammenligner vores produkter med andre gode produkter på markedet.

Det rigtige udstyr sikrer optimal udnyttelse

Den vigtigste økonomiske faktor ved brug af kemi er dosingen – at sikre at den rigtige mængde kemi bliver blandet med den rigtige mængde vand. Hos Innos Tools har vi mange forskellige løsninger til at sikre den helt korrekte løsning.

Alt fra et simpelt syrefast målebægertil enkle men yderst effektive skumlanse med doseringsanlæg. Vores salgskonsulenter hjælper dig til at finde den helt rigtige løsning til dine behov, så du hverken skyder over målet eller får en løsning der ikke virker.

Vi forhandler kun professionelt udstyr hvad enten det gælder høj- eller lavtryksprodukter. På den måde får du værktøjer der virker og som du bliver glad for at bruge – præcis som alt andet du ser i vores biler.

Specialprodukter med bred anvendelighed

Kemiprodukter fra Innos Tools skal – som alle andre Innos produkter – være af høj kvalitet, være innovative og have bred anvendelighed samtidig med at priserne er konkurrencedygtige.

Her på hjemmesiden finder du en lang række produkter til alt fra shampoo til specialprodukter som Innos Alurens og Innos Kalk- og Fedtfjerner. Under hvert enkelt produkt kan du læse mere om hvad de kan bruges til, og sende en forespørgsel på en pris. Så kontakter vi dig snarest muligt.