Læborgvej 1 | DK-6600 Vejen |
E-mail: info@innos.dk
Telefon: +45 28 800 600

Kontakt os
Hvad søger du?
 

Spray produkter – på kulsyre til gavn for arbejdsmiljøet

Sprayprodukter fra Innos Tools

En spray er ikke bare en spray

Som med alle andre produkter fra Innos Tools, arbejder skal vores sprayprodukter opfylde kravene om høj kvalitet, innovative egenskaber og bred anvendelighed.

På det grundlag har vi udviklet en serie arbejdsmiljøvenlige spray produkter med særdeles effektivt indhold, så det opfylder de høje krav fra vores professionelle kunder samtidig med at arbejdsmiljøet er i højsædet. Det handler om at værne om medarbejderne uden det går ud over produktiviteten i det daglige.

I serien finder du en bred vifte af forskellige spray produkter som Citrusrens, Multiolie, Kontaktspray. Produkterne egner sig til mange forskellige formål. Programmet omfatter også mere generiske produkter som Rustløsner og Glasrens.

Se mere om produkterne

Datablade til spray i papirform er en saga blot

Er du også træt af hyldemeter efter hyldemeter med sikkerhedsdatablade? Mapperne fylder, bliver ikke altid brugt og skal hele tiden opdateres, så du kan være sikker på at opfylde arbejdstilsynets krav.

Alle sprayprodukter fra Innos Tools har i årevis været forsynet med QR koder, hvor du let og bekvemt kan få databladene vist på telefonen eller tablet. Databladene er også lette at finde her på hjemmesiden, hvis det er det du foretrækker.

28 800 611

Kulsyre som drivmiddel

De fleste sprayprodukter har enten butan eller propan som drivmiddel. Ved at erstatte propan eller butan med kulsyre opnås flere fordele:

 • Du sikrer at dine medarbejdere slipper for at indånde skadelige aerosoler. Udover at bestå af meget større molekyler, lægger kulsyren sig betydeligt hurtigere end butan eller propan.
 • Du kan være med til at sætte normen for godt arbejdsmiljø – uden meromkostninger.
  Man kan sammenligne kulsyre som erstatning for de mere skadelige stoffer butan og propan.
  I tidernes morgen vidste vi godt at asbest var et stærkt men yderst skadeligt materiale.
  Heldigvis er der udviklet bedre og mere miljøvenlige produkter, så du og dine kolleger slipper for at indånde det skadelig støv.
 • Kulsyre optager langt mindre plads end andre drivmidler. Vores sprayprodukter indeholder således betydeligt mere end andre produkter på markedet. Når regnestykket skal gøres op, er det begrænset hvor meget mere du betaler for at sikre et bedre arbejdsmiljø.
 • Sprayprodukter på med kulsyre som drivmiddel er langt mindre brandfarlige end andre produkter med andre gasser som drivmiddel. Også her kan du være med til at gøre arbejdsmiljøet mere sikkert.
 • Brugen af kulsyre som drivmiddel gør at sprayprodukterne fra Innos Tools kan bruges under høje og ekstremt lave temperaturer.