Læborgvej 1 | DK-6600 Vejen |
E-mail: info@innos.dk
Telefon: +45 28 800 600

Kontakt os
Hvad søger du?
 

Brodering på dit arbejdstøj

Broderet branding

GRATIS opstart på brodering

Lækkert arbejdstøj fortjener et flot, fleksibelt og holdbart logo. Vi har valgt at brodere logoer og navne på tøjet, da det går godt i spænd med den kvalitet tøjet fra bl.a. Carhartt og Knoxfield byder på. Carhartt tøjets mange tekniske egenskaber gør det særdeles behageligt at gå i. Fordelen ved broderingen er, at den former sig efter dine bevægelser. Dermed opnår den optimale komfort samtidig med at virksomhedens navn er synligt og pænt i hele tøjets levetid.

Professionel vejledning

Vores salgskonsulenter vejleder i placeringer og størrelser af logoet, så vi er sikre på at du får et flot resultat på tøjet.

Vi holder styr på dine oplysninger

På kontoret sørger vi for at få en logo-fil fra dig, som vores professionelle samarbejder stingsætter ud fra. Vi opbevarer logoet (på sikker vis) i vores system, så processen bliver så enkel som mulig næste gang du handler arbejdstøj hos os. Det samme gælder naturligvis navne og størrelser på tøjet, så det er nemt for dig at genbestille.

Sådan ser det ud

Herunder kan du se eksempler på broderingsopgaver vi har lavet i tidens løb. Ring til os og hør mere om dine muligheder.

GIV LYD!