Læborgvej 1 | DK-6600 Vejen |
E-mail: info@innos.dk
Telefon: +45 28 800 600

Kontakt os
Hvad søger du?
 

Brandslukker 112

På Værkstedet

112 Brandslukkeren kan du have lige ved hånden, og stoppe ulykken før den udvikler sig. Den har samme diameter som gængse spraydåser, og kan derfor placeres i sprayholder på væggen eller på værkstedsvognen.

I bilen

Det lille format gør at 112 brandslukkeren passer ind i handskerummet eller i bagagerummet. En ekstra sikkerhed både i person- og varebiler, lige ved hånden. Hvis du udfører arbejde i eller uden for varevognen, kan du helt og hurtigt stoppe ulykken.

Kontoret

Moderne kontormiljøer indeholder mange potentielle brandkilder. En støvet computer kan pludselig bryde i brand. Her er 112 brandslukkeren et oplagt supplement til det øvrige slukningsmateriel, og bør være en del af et hvert kontor.

Intuitiv | Enkel | Lille format

BRUG

Faste materialer:
Træ, papir, tekstiler og glødende materialer.

Brændbare væsker, benzin, olie m.m

Friture.

Elektriske installationer 1000 V. Minimum afstand 1 m.

Ild i personer.

ET OPLAGT SAMARBEJDE

Innos Tools introducerer løbende innovative produkter med bred anvendelig til konkurrencedygtige priser. Innovation betyder for os at produkterne skal løse en kendt problemstilling på en nemmere og smart måde. Det er netop det 112 brandslukkeren fra 4Fire International gør.

Dertil kommer en stærk historie om to brandmænd med mere end sammenlagt 25 års erfaring med brandbekæmpelse og brandforebyggelse.

Efter en lang udviklingsproces, hvor simpel anvendelse, pålidelighed og kvalitet var nøgleordene, kom produktet 112 brandslukker til verden. En universal brandslukker, som er så enkelt i anvendelse at enhver kan bruge den og ikke efterlader væsentlige følgeskader som eksempelvis pulverslukkere.

112 brandslukker blev i oktober 2016 en del af produktsortimentet hos Innos Tools. Samtlige af vores kunder vil kunne finde anvendelse af produktet. Samarbejdet mellem Innos Tools og 4Fire International betyder at et fantastisk produkt kommer ud til endnu flere brugere, og dagligt er med til at skabe tryghed.