Læborgvej 1 | DK-6600 Vejen |
E-mail: info@innos.dk
Telefon: +45 28 800 600

Kontakt os
Hvad søger du?
Velkommen til Innos Tools!
 

Salgskonsulent til rullende showroom

Salgskonsulent til rullende showroom

Er du vores nye kollega i salgsteamet? Vi søger en engageret salgskonsulent til beskyttet distrikt i det midtjyske til salg af værktøjs- og kemiprodukter.
I hverdagen har du fokus på dine kundemøder, mens vi, fra kontoret i Vejen, tager os af de fleste administrative opgaver og mødebookingen.

Du kan dit salgshåndværk

For at få succes i jobbet som salgskonsulent hos os, mestrer du det gode købmandskab. Du ved hvordan du skaber begejstring for produkterne samtidig med at du forstår at lukke handlen, på en måde der tjener alle parter bedst. Du fremtræder professionel og ordentlig i alt hvad du gør, og ved hvordan en stærk præsentation af produkterne konverteres til ordre på blokken.

Dokumenteret erfaring med salg vejer tungt, når vi ser på potentielle kandidater. Viden om værktøj eller kemiprodukter er en fordel. Dog opbygges produktkendskabet fra dag ét, hvor du gennem salgstræning og samkørsel får et indgående kendskab til produkterne og hvilken værdi de skaber for kunden. På den måde får du de bedste forudsætninger for at kunne demonstrere og sælge produkterne i det daglige.

Du kan se frem til…

Som salgskonsulent hos os får du en afvekslende arbejdsdag på landevejen, der består af planlagte kundebesøg suppleret med de canvasbesøg du selv er opmærksom på at opdrive. Aftalerne er fordelt på mange forskellige brancher, og omfatter bl.a. autoværksteder, tømrermestre, murere, landbrug mv. Du har produkterne med i bilen, og får lejlighed til at demonstrere produkterne sammen med kunden.
Du får garantiløn suppleret med provision/bonus, og får desuden bil, telefon, tablet og andre salgsredskaber stillet rådighed.

Aktiv brug af showroomet

Du har produkterne med i bilen, og får lejlighed til at demonstrere produkterne sammen med kunden. Vi oplever at dette omkostningstunge koncept bærer frugt. Kunden får de rigtige produkter i forhold til behovet, og vi lykkes med at afslutte ordren.

Først med innovative produkter

Innos er en forkortelse af ”Innovative Solutions”. Et navn der forpligter. Derfor udvikler vi løbende produkter i tæt samarbejde med producenterne, der skiller sig ud. Som salgskonsulent vil du opleve, at kunden føler sig bekræftet i, at vi er først med de nye ting, så snart du har præsenteret det første produkt.

Søg jobbet

Vi vil meget gerne fortælle mere om jobbet.
Kontakt direktør Jan Søndergaard på tlf. 26 807 807 eller js@innos.dk og hør mere.

Ellers må du til tasterne og fortælle os hvorfor vi skal vælge dig som kandidat.

Send din ansøgning til ansogning@innos.dk
Der er frit d. 31 august.

Husk at skrive “Distrikt 3” i emnefeltet.